DOTARI SI FINISAJE DE INALTA CALITATE

Apartamentele dezvoltate de noi reprezinta alegerea perfecta dacă vrei să te bucuri de o viaţă liniştită şi confortabilă aproape de natura impreuna alaturi de familia ta.

BLOC D+P+3

BAI UTILATE SI MOBILATE

INCALZIRE IN PARDOSEALA

BAI PREVAZUTE CU GEAM

CONSTRUCTIE SOLIDA DIN CARAMIDA

PARCARI AUTO

APARTAMENTE NOI NICOLINA

Structura de rezistență a clădirii este formată din cadre de beton armat pe o fundație indirectă formată din radier general și grinzi continue pe ambele direcții. Având în vedere adâncimea fundaţiei, incinta este realizată din pereţi beton armat clasa C25/30. La subsol nu lipseste buncarul de aparare ALA cu pereti de grosime 40cm

Pereţii exteriori au o grosime de 25 cm, completat prin placarea cu sistem termoizolant de faţadă compus din polistiren expandat EPS80  de 10 cm grosime şi tencuială decorativă.

Balcoanele apartamentelor sunt zidite, având o lăţime de 1,2 – 1,8 m. Compartimentările interioare sunt realizate din zidărie din cărămidă/BCA de 25 cm între apartamente, respectiv între apartamente şi casa scării, iar compartimentările în interiorul apartamentelor sunt realizate din cărămidă de 20 cm.

Dotările şi finisajele de calitate se regăsesc în toate apartamentele BLOC GH IVANESCU, NR. 11, indiferent de suprafaţa şi tipul acestora, pentru a le oferi locatarilor un confort sporit încă din ziua mutării.

De la o tamplarie de calitate cu 7 camere si 3 foi de geam, , care asigură un confort termic extraordinar, la izolarea fonică, atât de importantă pentru liniştea oricărei familii, la finisajele de calitate, , până la posibilitatea de a opta pentru modelul preferat de parchet, faianţă şi gresie, balcoane zidite şi utilate pentru confort optim în toate anotimpurile,  atât de necesare confortului zilnic al întregii familii – toate se regăsesc în firescul dotărilor BLOC GH IVANESCU, NR. 11, pentru că e normal să-ţi fie bine în noul tău apartament.

PROGRAMEAZA CHIAR ACUM O VIZIONARE DE APARTAMENT

DISTANTE PANA LA PRINCIPALELE PUNCTE DE INTERES DIN IASI

In apropierea imobilului se regasesc gradinite, scoli, centre comerciale, banci, biserici si multe alte puncte de interes.

PALAS MALL IASI

3,6 KM

GRADINITA PP 1

600 M

Scoala Vasile Conta

1,8 KM

SELGROS

1,6 KM

IMPRESIILE CLIENTILOR NOSTRI

„Locuiesc intr-unul din casele Eurovillage de 6 luni. Sunt foarte multumita de achizitia facuta si de modul profesionist de colaborare cu reprezentatul firmei, dl. Pavel. Zona este linistita, aerul curat, iar accesul spre oras este facil. In ceea ce priveste imobilul, compartimentarea este extrem de utila, iar materialele utilizate au fost de cea mai buna calitate. Astept cu nerabdare noii vecinii!”

Elena P.
Locatar Eurovillage Miroslava

„Case proiectate bine, atât tehnic cât și practic (cu spațiu de depozitare, cu garderoba, cu terasa etc). Dezvoltatorul este o persoana serioasa și mereu disponibila pentru orice lămurire”

Lorentz A.
Locatar Eurovillage Miroslava

„Recomand cu incredere casele dezvoltate de Eurovillage. Am achizitionat in urma cu 12 luni un imobil dezvoltat de ei si sunt multumita. Compartimentarea este perfecta, iar casele sunt extrem de bine construite si izolate atat termic cat si fonic. Multumim pentru seriozitate si promptitudinea cu care ati raspuns fiecarei solicitari adresate. Mult succes in continuare”

Marina V.
Locatar Eurovillage

APELARE RAPIDA